1 Oaspete

1 Oaspete

2 Oaspeti

3 Oaspeti

4 Oaspeti

5 Oaspeti

Rezerva Acum

Cel mai mic tarif garantat

Respira. Gandeste. Deconecteaza-te. Zambeste.

Bine ati venit la Hotel Epoque 5* Bucuresti!

Respira. Gandeste. Deconecteaza-te. Zambeste. este motto-ul nostru si este inspirat din atmosfera deosebita pe care incercam sa o oferim oaspetilor nostri la fiecare vizita.

Cu o structura unica de cazare in Bucuresti, un concept exclusiv de apartamente si un cult pentru individualitate, hotelul nostru boutique de 5* a fost deschis in toamna anului 2010. Oferim turistilor si oamenilor de afaceri deopotriva un spatiu elegant, in care turismul de afaceri se imbina cu cel de placere intr-o atmosfera prietenoasa si linistita, in inima uneia dintre cele mai exuberante capitale europene.

Hotel Epoque, o oaza de liniste in centrul Bucurestiului

Semnatura Hotel Epoque - "Rasfat in inima orasului"- promite o oaza de liniste chiar in centrul Bucurestiului, in apropierea parcului Cismigiu, departe de traficul marilor artere, insa foarte aproape de punctele de interes pentru afaceri, precum si de cele mai interesante obiective turistice culturale.

Hotel Epoque - armonie izvorata din design interior si arhitectura

Turistii pasionati de designul de interior se vor bucura sa descopere unul dintre cele mai frumoase proiecte arhitecturale din Bucuresti, in care fiecare detaliu al interioarelor si apartamentelor Epoque este conceput pentru a aduce un plus de armonie, atmosfera si rafinament.

Epoque este un proiect de arhitectura contemporana, bazat pe conceptul „genius loci” – in armonie cu istoria locului, integrandu-se perfect in peisajul imediat apropiat.

Interioarele sunt inspirate din arhitectura neo-romaneasca (dintre anii 1900 si cel de-al II-lea Razboi Mondial) si ofera o interpretare moderna a stilului istoric, cu puternice accente pe atributele nationale.

Hotel Epoque este o creatie arhitecturala ce imbina frumosul cu utilul, un loc privilegiat, conceput pentru a va oferi confort deplin pentru cazare de lux in centrul Bucurestiului.

> Mai mult

Distinctii

HOTEL EPOQUE

17C Intrarea Aurora 010213,
Bucuresti, sector 1, Romania

Tel: +40 21 312 32 32
Email:

Abonare newsletter

Te rugam sa introduci adresa ta de email si noi te vom tine la curent cu ofertele noastre.