ENG// ROM// FR

L’Atelier-l’art culinaire, restaurantul Hotelului Epoque isi invita oaspetii intr-un salon principal intim de 30 de locuri, completat de un winter garden sofisticat de 30 de locuri, scaldat in lumina naturala. Ambianta eleganta si notele calde din L’Atelier alcatuiesc contextul perfect pentru un pranz de afaceri, creeaza un décor inspirat pentru evenimente tematice si ofera un cadru pictural pentru aniversari sau pentru o cina romantica in Bucuresti. 

Cu un meniu haut de gamme, L’Atelier invita la fine dining intr-o intimitate plina de savoare. 

Meniul include o colectie de feluri clasice ale bucatariei frantuzesti si de feluri traditionale care sunt specialitatea Chef-ului, precum si creatii sezoniere noi si exuberante inspirate din ingrediente proaspete si din savoarea si specificitatea fiecarui anotimp. O carte de vinuri cu etichete exceptionale completeaza meniul si face deliciul cunoscatorilor. 

Le Chef si echipa sa raman intotdeauna la dispozitia oaspetilor si creeaza meniuri customizate pentru orice eveniment special. Va rugam sa ne contactati pentru a rezerva pranzul, cina sau un eveniment privat in restaurantul gastronomic L’Atelier.

 

 

MENIU

Mancare    Deserturi    Vinuri    Bauturi