ENG// ROM// FR

Gateste cu Chef Samuel!

Experimentati arta gătitului și savoarea preparatelor create chiar de dumneavoastra la L’Atelier l’art culinaire!
 
O cină la restaurantul L'Atelier este o experiență deosebită și o celebrare a aromelor remarcabile ale bucătăriei franceze create de maestrul bucătar Samuel Le Torriellec.
 
Chef Sam ridică gătitul la nivelul artei și transformă rețetele obișnuite în dish-uri sofisticate și impecabil realizate.
 
V-ar plăcea să învatati trucuri noi și să primiti sfaturi despre cum să realizati cele mai reușite preparate culinare? Aveti ocazia să fiti partenerul lui Chef Sam în bucătărie unde puteti găti alături de el un dish din meniul L’Atelier, care să va surprindă atât pe dumneavoastra, cât și o persoană dragă, pe care vreti să o impresionati. Tot ce trebuie să faceti e să alegeti un fel de mâncare din meniul L’Atelier, învatati cum să alegeti ingredientele, iar apoi veti descoperi cum să îl preparati alături de Chef Sam.
 
După pregătirea preparatului, veti putea sa il si savurati, într-o ambianta de un farmec aparte, in restaurantului L’Atelier. Sesiunile de gătit alături de Chef Samuel Le Torriellec pot fi realizate cu una sau două persoane și sunt valabile numai pentru cină. Pentru rezervări vă rugăm să sunați la 021 300 5708.
 
Costurile pentru o sesiune de gătit alături de Chef Sam sunt: 1000 lei / sesiune / o persoană și 1500 lei / sesine / două persoane. După lecția de gătit, poți să savurezi preparatul în cadrul restaurantului. Băuturile nu sunt incluse în preț.
 
Let us uncover the Master Chef in you!