ENG// ROM// FR

Vacanta de vara in mijlocul Bucurestiului

Beneficiati de un voucher de 15 euro in restaurantul L’Atelier-l’art culinaire in timpul vizitei in Bucuresti cand rezervati minim 2 nopti la Hotel Epoque
 
 
Bucurati-va de vacanta pe care o meritati! Beneficiati de un voucher de 15 euro in restaurantul L’Atelier atunci cand rezervati minim 2 nopti consecutive la Hotel Epoque. Voucherul poate fi folosit pentru orice comanda din meniul nostru a la carte.
 
L’Atelier – l’art culinaire este un restaurant gastronomic care ofera cea mai fina bucatarie franceza intr-o ambianta de un farmec aparte. Samuel le Torriellec, Chef-ul nostru francez, propune o bucatarie bogata si captivanta, unde fiecare fel este creat pentru a oferi pura placere culinara.
 
In plus, veti beneficia de Wi-Fi gratuity in toate apartamentele si spatiile comune (restaurant, bar, SPA, parcare), acces gratuit la SPA Epoque (sala de fitness, piscina cu hidromasaj, sauna umeda, sauna uscata, dus scotian, dus emotional), parcare gratuita (este necesara rezervarea in avans), check-out tarziu si check- in devreme, in functie de disponibilitate, si un pahar de sampanie la sosire.
 
 
Oferta este valabila in perioada 10 iulie- 31 august 2017, in limita disponibilitatii. Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte.