ENG// ROM// FR

Oferta speciala Hotel Epoque pentru clientii Romexpo

Hotelul Epoque este un boutique hotel de lux, adapostit intr-o oaza de liniste si seninatate chiar in inima Bucurestiului. Epoque beneficiaza de o pozitie privilegiata in vecinatatea Parcului Cismigiu si la cativa pasi de reperele definitorii pentru identitatea orasului. Hotelul Epoque are un concept de cazare unic, cu spatii generoase, exclusiv tip apartament, ce asigura intregul confort pentru lucru si relaxare.
 
Hotel Epoque, in colaborare cu partenerul sau Romexpo, au gandit o oferta de cazare special creata pentru clientii Romexpo, care include:
- micul dejun tip bufet
- internet wireless gratuit in toate camerele si spatiile comune (restaurant, bar, SPA, parcare)
- accesul la Epoque Spa (sala de fitness, piscina cu hidromasaj, sauna umeda, sauna uscata, dus scotian, dus emotional; serviciile de masaj sunt contra cost si necesita programare)
- parcare subterana gratuita cu serviciu de valet parking in limita locurilor disponibile
 
Pentru detalii si rezervari va rugam sa ne contactati la:
 
Tel: +40 21 312 32 32
Fax: + 40 21 300 57 23
 
 
 
 
L’Atelier este restaurantul de gastronomie franceza care mizeaza pe corespondenta intre arta culinara si artele frumoase ca sursa de inspiratie. Sub motto-ul “l'art culinaire”, oaspetii descopera in L'Atelier creatii unicat, care acorda in mod firesc gourmet-ul pictural, tusele spontane si bucuria de a gati a Chef-ului cu rigoarea tehnicilor gastronomice, toate puse in valoare de un serviciu remarcabil.
 
Oferta special creata pentru clientii Romexpo cazati in Hotelul Epoque este de a le acorda la check-in un voucher cu un discount de 10% in restaurantul L'Atelier – l'art culinaire.
 
 
Pentru detalii si rezervari va rugam sa ne contactati la:
 
Tel: +40 21 312 32 32
Fax: + 40 21 300 57 23