ENG// ROM// FR

Oferta excursie la Castele Peles si Bran, cu plecare din Bucuresti

Descoperiti doua dintre legendarele castele ale Transilvaniei intr-o excursie de o zi, cu plecare din București. Descoperiti faimosul Castel al lui Dracula si admirati unul dintre cele mai frumoase castele din Romania, Castelul Peles, alaturi de ghidul personal.

Descriere tur:

Transilvania, casa unuia dintre cele mai vestite personaje din istoria literara, este o destinație pe care nu trebuie sa o ratati in vizita din Romania. Veti avea ocazia sa descoperiti influenta diferitelor culturi si sa simtiti parfumul acestei regiuni istorice unice in lume.

Plecarea este la ora 08:00 de la Ateneul Roman din Piața Revoluției (10 minute de mers pe jos de la Hotel Epoque, prin minunatele gradini ale Parcului Cismigiu ). Prima oprire va fi in Sinaia, statiune denumita biblic dupa Muntele Sinai, cunoscut pentru superba sa manastire construita in secolul al 17 - lea in stil Bizantin. Aici veti vizita Castelul Peles, construit in stil neo-clasic pe vechiul traseu medieval care lega Transilvania de Muntenia. Aventura atinge punctul culminant cu vizita Castelului Medieval Bran, cunoscut mai bine sub numele de Castelul lui Dracula. Castelul este asociat cu Vlad Tepes, care a devenit sursa de inspiratie pentru celebrul vampir Bram Stoker - Contele Dracula.

Excursia continua cu o plimbare prin orasul Brasov, cu centrul istoric si incantatoarele sale terase si magazine de artizanat.

Ziua se incheie cu peisajul montan superb pe drumul de intoarcere in Bucuresti. Returul este in Piata Revolutiei la ora 20:00.