ENG// ROM// FR

Oferta exclusiva cu acces Therme inclus

Hotel Epoque Relais & Chateaux și Therme București te invită să te bucuri de l’art de vivre cu un sejur în singurul hotel Relais & Chateaux din Romania și o zi de vacanță în cea mai exotică destinație din tara!

Indiferent de anotimp, la Therme te așteapta sute de palmieri, piscine cu apa termala, tobogane cu apa indoor și cel mai mare complex de saune din tara pentru relaxare și sanatate. Incearca ritualuri Aufguss, Aqua Gym și alte zeci de activități zilnice pentru minte și corp, incluse în prețul de acces, și petrece doar pentru tine cateva ore de relaxare și stare de bine la Therme.*

Pe timpul verii, descoperă cea mai mare plaja urbana din Europa, Sands of Therme, cu 30.000 de mp de nisip fin, Beach Club, piscina tropicala, palmieri și toate ingredientele pentru o evadare așa cum iti dorești!

Rezerva pachetul special care include minim o noapte intr-un apartament Junior Suite si access in zona premium Elysium, pentru persoanele care au rezervare si te poti bucura de o experienta de neuitat. 

 

Rezerva acum

 

*Hotel Epoque nu este responsabil de modificarile de program ale Therme, in cazul in care aceste situatii apar. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati website-ul https://www.therme.ro/ 

 

Setari cookie-uri