COVID-19 Updates & Information

X
ENG// ROM// FR

Concierge

Check in

Check out

Persoane

Garantia celui mai bun pret

LIMUZINA, TURURI DE LUX SI TRANSFERURI

Daca doriti un mijloc de transport pentru aeroport, excursii, tururi cu ghid sau o modalitate discreta si luxoasa de a admira toate privelistile si atractiile pe care le ofera Bucurestiul, va putem pune la dispozitie o limuzina privata. Va rugam sa contactati Receptia si colegii nostri va vor prezenta detalii si optiunile disponibile, precum si tarifele oferite.

Tururile sunt disponibile doar pentru oaspetii hotelului.

Tururi private recomandate

Obiective turistice

Sunt multe de descoperit in capitala, iar Epoque este aproape de toate atractiile principale. Noi va oferim nu numai o lista de locuri de vizitat, dar si recomandari personalizate de obiective turistice, activitati specifice si sugestii de petrecere a timpului liber, in functie de prioritatile si preferintele dumneavoastra, si in functie de durata sederii in Bucuresti.

Obiective de vizitat

PARCARE SI SERVICII VALET

Va oferim gratuit parcare subterana VIP cu acces direct catre camere, o zona de parcare exterioara si servicii valet, toate fara cost suplimentar. (Va rugam sa tineti cont ca accesul din parcarea subterana in interiorul hotelului se face numai pe baza cardului de acces in camera).

CAMERA PENTRU BAGAJE

Ati facut deja check-out-ul si mai aveti ceva vreme pentru o plimbare in oras? Bagajele dumneavoastra sunt in deplina siguranta cu noi: va rugam sa contactati Receptia, iar Bell Captain-ul le va duce in camera special destinata bagajelor.

TRANSFER AEROPORT

Serviciul de transport aeroport premium Epoque este disponibil la pretul de 40 de EUR/ drum/ mașină (TVA inclus). Un sofer privat te va astepta la aeroport si va avea numele tau pe o pancarta si ulterior te va conduce la Hotel Epoque cu o limuzina Mercedes E Class.

Punctul de intalnire se afla pe partea dreapta a iesirii calatorilor. Dupa ce iesi din zona bagajelor, mergi in dreapta si soferul te va astepta cu o pancarta cu numele tau. Pentru mai multe detalii, sunati la serviciul clienti (+40 701 200 700), disponibil 24/7. Parasirea aeroportului sau a locului de intalnire fara a anunta in prealabil va anula dreptul de a cere restituirea banilor.

VA STAM LA DISPOZITIE PENTRU

  • bilete la teatru, opera, concerte sau alte evenimente
  • rezervari la restaurant
  • inchiriere masina cu sofer personal
  • programari la saloane de frumusete
  • buchete si aranjamente florale
  • recomandari magazine de lux

BUSINESS CENTER

Centrul nostru de afaceri ofera urmatoarele servicii: computer, imprimanta, acces internet de mare viteza, fotocopiator si accesorii de birou. Diverse alte servicii, cum ar fi activitati de secretariat, traduceri, s.a.m.d. pot fi realizate, la cerere, cu un furnizor extern de servicii. Business Center-ul se afla langa Receptie si este deschis non-stop pentru oaspetii hotelului.

FACILITATI PENTRU PERSOANE CU DIZABILITATI

Confortul dumneavoastra este important pentru noi! Oferim camere cu facilitati speciale, astfel incat totul sa fie la indemana.