COVID-19 Updates & Information

X
ENG// ROM// FR

*Disponibile de la 9:00 la 21:00 cu rezervare in prealabil.

*Pentru tratamente, va rugam verificati disponibilitatea in avans; Pentru anulari, va rugam sa anuntati cu cel putin 3 ore in avans. Pentru rezervari anulate cu mai putin de 3 ore inainte, se va aplica o taxa de 20 euro/persoana.  

*Va recomandam sa ajungeti cu 15 minute inainte de tratament astfel incat sa va puteti pregati corespunzator pentru terapie. Daca ajungeti tarziu nu veti putea beneficia de o durata integrala a tratamentului.

*Oaspetii hotelului nostru beneficiaza de preturi speciale pentru achizitia serviciilor din Meniul SPA.

 

Va invitam sa descoperiti ritualurile spa Epoque in zona de terapii, unde specialistii nostri va vor rasfata toate simturile si va vor relaxa complet prin masaje spa aromoterapeutice, impachetari corporale complete realizate cu produse cosmetice bio si o varietate de tratamente spa.

 

 

Meniu Epoque Spa

Tratament Spa Duo: Romeo & Juliet … 60 min/650 lei

Impreuna cu persoana iubita veti beneficia de un tratament corporal complet realizat cu uleiuri si creme pentru a va bucura de fiecare clipa impreuna.

Tratament Spa Duo: Terapie in cuplu … 60 min/ 600 lei

Masajul suedez de relaxare realizat in acelasi timp este o buna ocazie sa va reconectati spiritual cu persoana iubita. Oferiti-va un cadou de care sa beneficiati amandoi

Tratament DUO: Masaj cu pietre vulcanice … 60 min/ 700 lei

Impreuna cu persoana iubita va veti lasa cuprinsi de caldura si energia tamaduitoare a rocilor, in timp ce va bucurati de un masaj relaxant.

Setari cookie-uri