ENG// ROM// FR

Indicatii

INDICATII RUTIERE

Virati stanga de la aeroport dupa semnul catre centrul orasului, apoi direct pana la Arcul de Triumf. Ramaneti pe Soseaua Kiseleff pana la Piata Victoriei, apoi mergeti pe Calea Victoriei, iar la Cercul Militar virati dreapta pe Bulevardul Regina Elisabeta. Urmati Bulevardul Regina Elisabeta, treceti de Parcul Cismigiu si in Piata Mihail Kogalniceanu faceti prima la dreapta pe strada Plevnei, prima la dreapta pe strada Ionel Perlea, apoi a doua la stanga pe Intrarea Aurora si ati ajuns la Hotel Epoque.

REGIA AUTONOMA DE TRANSPORT BUCURESTI

Linia de autobuz 783 Express reprezinta legatura directa dintre centrul orasului si Aeroportul International Otopeni. Costul biletului: 7 RON (2 calatorii).

TAXI

Tarif estimativ taxi: circa 20 - 25 de euro (1 sens), in functie de trafic.

Serviciul de transport aeroport premium Epoque este disponibil la pretul de 45 de EUR/ drum/ mașină (TVA inclus). Un sofer privat te va astepta la aeroport si va avea numele tau pe o pancarta si ulterior te va conduce la Hotel Epoque cu o limuzina Mercedes E Class.

Punctul de intalnire se afla pe partea dreapta a iesirii calatorilor. Dupa ce iesi din zona bagajelor, mergi in dreapta si soferul te va astepta cu o pancarta cu numele tau. Pentru mai multe detalii, sunati la serviciul clienti (+40 701 200 700), disponibil 24/7. Parasirea aeroportului sau a locului de intalnire fara a anunta in prealabil va anula dreptul de a cere restituirea banilor.

Setari cookie-uri