COVID-19 Updates & Information

X
ENG// ROM// FR

L’Atelier este restaurantul gastronomic din cadrul Hotel Epoque. Amplasat intr-un cul-de-sac incantator si inconjurat de verdeata, L’Atelier are un salon principal de 30 de locuri si un wintergarden scaldat in lumina naturala de 30 de locuri. Conceptul gastronomic din L’Atelier este neonostalgic si propune un fine dining bazat pe simplitate si desavarsit prin contemporaneitate. Bogdan Alexandrescu, Head Chef L’ Atelier, isi invita oaspetii la o explorare a traditiei culinare balcanice, pentru a redescoperi intelepciunea ancestrala a gustului si mancarurilor locale.

In viziunea sa, gusturile care ne-au definit copilaria redevin actuale, traind o noua poveste prin tehnicile si expresivitatea gastronomiei moderne. Meniul din L’ Atelier reprezinta o odă adusa traditiilor culinare balcanice, sezonalitatii si autenticitatii.

 

O carte de vinuri exceptionala face deliciul cunoscatorilor.

*Programul restaurantului este stabilit in functie de restrictiile impuse de autoritati. Va rugam sa verificati sectiunea COVID 19 Updates & Information pentru a verifica ultimele masuri impuse de autoritati. 

 

 

MENIU

Mancare    Mic-dejun    Vinuri    Bauturi

Setari cookie-uri